2015. október 3., szombat

Új szövegelős oldal a neten

Elindult

a Pazar Média blogja

rólunk, munkáinkról, élményeinkről, s még megannyi másról

Lassan aludni tér a természet és mi arra gondoltunk, hogy ilyenkor mi se lenne jobb mint a jó meleg szobába olvasgatni valami hasznos dolgot... nosza hát íme. Így hát sokak unszolásának is engedve útjára indítottuk szövegelős oldalunkat.amiben sok mindenről szót ejtünk majd ahogy azt időnk engedi majd.
Az első élményem amit meg szeretnék osztani az az, hogy Japánból - innen nézve a világ másik oldaláról - mindösszesen négy napon belül ideért egy Minolta Maxxum AF 35-105 mm f/3.5-4.5 objektív a Sony alpha58-as fényképezőhöz. Mivel sok jót olvastam erről az obiról gondoltam, hogy figyelembe véve a költséghatékonyságot beruházok.
Elsőkénet azon döbbentem meg, hogy néha még Magyarországon belül sem érnek ide ennyi idő alatt a cuccok... igaz EMS gyorspostával küldték az obit.
Szóval egy vadonat új, hibátlan obit kaptam kézhez, még egy kicsit be kell ugyan járatni, mert itt-ott nehezebben mozog, de a képe majdnem olyan tiszta és éles mint a Minolta Maxxum 50mm f1.7 obimnak, aminek eszement jó képe van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése