2015. október 4., vasárnap

Szigetköz Pávakör 30.

30 év, új hanganyag, varázslatos est

A Szigetköz Pávakör Ásványráró jubileumi ünnepségén jártunk

2015. október 3-án délután 3 órai kezdettel megható és felemelő ünnepség keretében köszöntötték határon innen és túlról barátok, fiatalok és örök ifjak az idén 30 éves Szigetköz Pávakör tagjait. Csodaszép ruhák, megható dallamok mindenki számára ismerős verssorok harsantak fel az ásványrárói sportcsarnokban ahol ezen az esten a jelenlegi dalkör tagjai mellett a korábbi tagok és sokan mások is jelen voltak.
Fantasztikus és egyben szó szerint felemelő élmény volt mindenki számára ez az est. Szavakkal leírhatatlan érzés töltött el bennünket miközben hallgattuk a fellépőket. Az örömtől, a meghatódottságtól, a vidámságtól olykor bizony többek szeméből is a könny kicsordult. Ezen jeles ünnepségre egy szerény kis meglepetéssel is készült a Pávakör.
Az elmúlt években összegyűlt és megérett dalokból egy csokorra valót felénekeltek és CD hanglemez formájában elkészíttettek, melynek munkálataival minket bíztak meg. Nagy megtiszteltetés volt elkészíteni e lemezt, s bízunk abban, hogy ha valaki kézbe veszi a kiadványt hasonló felemelő élményben lesz része, mint az esten résztvevőknek.
További sok sikert kívánunk a Pávakör tagjainak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése