2016. június 20., hétfő

Megbízhatóak lettünk

 Megbízható cég

6 év munka gyümölcse

2016. június hó első napjaiban érkezett a telefonhívás melyben tájékoztatták cégünk üzletvezetőjét, hogy egyike vagyunk azon  kevés cégeknek melyet ügyfeleik megbízhatónak tartanak.

   Az idei nyár eléggé szeszélyesre sikerült hiszen nem csak az időjárás, de a munkáink is elárasztottak minket... sorra érkeztek a felkérések, melyeket folyamatosan teljesítünk. Fotózás, előadások rögzítése és még sok minden más. Épp szusszantunk egy keveset amikor a fővezért keresték telefonon. Az első hallásra furcsának tűnő mondatok és kétségek hamar elszálltak amikor megtudtuk, hogy a hazai cégek azon 10%-ába tartozunk akik elmondhatják magukról, hogy megbízhatóak... legalább is a tanúsítványt kiállító cég szerint. Jóleső érzés volt hallgatni ezen mondatokat, hiszen közben az elmúlt évek kiemelkedő munkái jutottak eszünkbe.
Ezúton köszönjük az elismerést mely nagyon szépen mutat a falon... 
   Természetesen számunkra a legnagyobb elismerés az amikor a megbízó személyesen köszöni meg a munkát melyet szívvel-lélekkel végzünk, hiszen további munkáink csak akkor lesznek, ha Ön megbízik bennünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése